Pavasara Pilnmēness 9. martā: bez steigas meklē peļņas iespējas


Pirmdien, 9. martā, iestāsies Pilnmēness Jaunavas zīmē, veicinot biznesa aktivitāti un uzņēmējdarbību, tomēr nedrīkst ļauties steigai, pieņemt nepārdomātus lēmumus un par zemu novērtēt riskus. Slikta ietekme var būt arī pārmērīgām ambīcijām.

Ja nerīkosies prātīgi, dienas enerģētika veicinās aizkaitināmību, agresiju un spēku zudumu. Astrologi atgādina: dienas enerģija ir aktīva, galvenais – nelaist garām iespējas, kas var kļūt par konkrētiem plāniem dzīves uzlabošanai. Šai dienā vislabāk darbosies pārbaudītas metodes, bet prieku sniegs radoši projekti.

Nekontrolēta enerģijas izmantošana var radīt asas galvassāpes, vispārēju nespēku, hronisku slimību saasināšanos vai drāmas privātajā dzīvē.

Pilnmēness var parādīt pasauli negatīvā gaismā, bet tas ir mānīgs realitātes atspoguļojums. Šai tendencei jāstājas pretī, atceroties, ka dzīve nedalās baltajā un melnajā krāsā. Nepakļaujies svešam viedoklim. Visprecīzākais vērtējums – tava iekšējā sajūta par to, ar ko nodarbojies.

Astrologi arī brīdina no satikšanās ar negatīvi noskaņotiem cilvēkiem un jauniem projektiem ar nepazīstamiem partneriem: liels risks nokļūt svešā ietekmē, kļūt par krāpnieku upuri.

Vēlēšanās mainīt citus būs lielāka nekā griba mainīties pašam un mainīt savu dzīvi. Bet reizēm vērts “ieslēgt” apzinātību un nesteigties ar secinājumiem. Apkārtējo padomu vietā ieklausies sevī, izpēti savu tagadni, dziļākos nolūkus – tieši tie pateiks priekšā veiksmīgāko risinājumu.

Astrologi sola, ka Pilnmēness Jaunavas zīmē var palīdzēt atrast jaunus, daudzsološus ienākumu avotus, pārdomāt sava biznesa attīstību un uzzināt labākās naudas ieguldījumu iespējas, lai nostiprinātu savu materiālo stāvokli.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru